23.1.2017

Tammikuun Tuulevat

Kisajaoston senioriosasto (Jenna, Laura, Mika ja Tiia) kokoontui viikonlopuksi Wanhaan Karhunmäkeen Lapualle viime viikonloppuna.

Viikonlopun esityslista sisälsi yleisen luottareiden ohjelman (tiedotukset, keskustelut, ryhmätreffit, ruoka, sauna...) lisäksi muun muassa blogin viimeistelyn ja julkaisemisen, tähtikartan uudelleenpyörittämistä, aluekummitoiminnan käynnistämistä, tulevien kisojen järjestymisen huolehtimista, tulevan vuoden tavoitteiden suunnittelua - sekä tietenkin jo perinteeksi muodostunutta Unon pelaamista.Kisajaoston Helsingin haara (eli minä ja Jenna) saapui kohteeseen perjantai-iltana junalla ja saimme varattua jaostolle oman pesäkolon perimmäisen rakennuksen perimmäisestä nurkasta. Laura ja Mika saapuivat myöhemmin karkkipussien kanssa, joten pääsimme aloittamaan ensimmäisen kokouksen heti iltapalan syötyämme. Illan Uno-pelit loppuivat puolen yön jälkeen Mikan häviöön eli siihen, kun kortit levisivät lattialle.

Lauantain ohjelmassa pääsimme muun muassa toivomaan ensi vuoden piirileirille partiotaitokilpailuja ja perinteisesti syömään tikkareita. Kokoustilat jaettiin muille ryhmille yleisistä tiloista, mutta uusi piirinjohtajamme Saija oli kuullut, että kisajaostolla on aina tapana löytää joku oma pieni kokoustila, joten saimme päättää itse missä kokoonnumme (se oli se perimmäisen rakennuksen perimmäinen nurkka). Ryhmätreffeihin oli varattu hyvin aikaa, joten niiden aikana ehdimme jutella muun muassa piirihallituksen ja lippukuntavalmentajien kanssa tulevista kilpailuista ja järjestelyvuoroista. Illalla kävimme myös Lapuan Grillillä, koska se on ainakin osalle hyvin perinteiseksi muodostunut nähtävyys Lapuan matkoilla. Illalla myös Noora tuli pelaamaan kisajaoston kanssa Unoa ja sai jälleen huomata, kuinka kilpailuhenkisiä tässä(kin) lajissa olemme.Aamulla kävimme vielä viimeisiä asioita läpi, ennen kuin lähdimme kotimatkoille etelään ja pohjoiseen. Seuraavan kerran kokoonnumme hangoutsilla koko jaoston kesken, ja tulossa on myös ainakin kisakurssia keväälle.

Tiia