25.10.2017

Vintilä 2017 - kisajaoston perinteinen kokousviikonloppu

Jälleen kisajaosto vietti perinteistä Vintilä-kokousta senioriosaston voimin syyskuussa 22.-24.9. Ylikiimingissä. Perjantaina viimeisetkin osallistujat saapuivat perille jo puolen yön aikaan. Aloimme heti käymään läpi viikonloppuna käsiteltäviä aiheita. Vaikka jo ensimmäinen ilta venähti pitkäksi, emme ehtineet pelaamaan yhtään Uno-pelierää. 

Lauantain aloitimme hieman suunnitellusta aikataulusta jäljessä johtuen edellisen illan venymisestä. Heräämisen ja aamupalan jälkeen jatkoimme kokoustamista ison karkkikulhon jakamilla voimilla. 
Kävimme läpi menneet ja tulevat kisat, kisojen valvojat ja kaikkia muita tärkeitä kisoihin liittyviä asioita. Keskustelimme paljon myös kisajaoston kokoonpanosta, uusista jäseniä joita kovasti toivotaan lisää, sekä jaoston sisäisestä työnjaosta. Lounaaksi söimme herkulliset annokset paahtopaistia, bataattia ja salaattia. Välillä oli haukattava hieman raitista ilmaa ja kävimme ulkona kävelyllä ja kävelyn ohessa pelattiin yksi tikanheittokilpailu, kilpailujaostossa kun ollaan niin vähän pitää aina kilpailla. 
Virkistysvastaavamme Mika oli tehnyt Tunne partiokaverisi -visan ja nyt tiedämme, että kaikki tahtoisivat matkustaa Grand Canyonille.


Illan viimeisenä ohjelmana istuimme ulkona nuotiolla, paistoimme makkaraa, lämmitimme saunan ja saunomisten jälkeen tehtiin vielä iltapalaksi hampurilaiset ja sen jälkeen olikin jo aika mennä nukkumaan.

Sunnuntaina siivosimme tehokkaasti, söimme lounaan ja lähdimme viettämään virallista virkistymisosuutta Ouluun Seikkailupuisto Huikiaan. Huikiassa kiersimme niin monta rataa kuin vain ennen sulkemista ehdimme. 3 huimapäisintä kiipesivät myös 7. radan, jota nettisivuilla kuvaillaan seuraavin sanoin: ”Viimeinen ja haastavin ratamme on musta SPORTTIRATA, joka vaatii jo fyysistä kuntoa sekä henkistä kanttia, ja tälle radalle mennäänkin tosimielellä haastamaan itseänsä.”
Kiipeilyjen jälkeen syötiin vielä munkit ennen hajaantumista jokainen omaan suuntaansa.

- Jenna