13.2.2018

Ajankohtaisia kisajuttuja

Seuraa muutama ajankohtainen asia tulevien viikkojen tapahtumiin liittyen!

Järjestämme partiotaitokilpailujen järjestämiskurssin Vaasassa 23.-25.2. Kurssi on tilauskurssi Näköradio-kevätkilpailujen ja Tyrni-syyskilpailujen tekijöille, mutta kurssille ovat tervetulleita kaikki halukkaat! Ilmoittautuminen sunnuntaihin 18.2. mennessä piirin sivujen kautta tämän linkin kautta, josta löydät myös lisätietoa kurssista. Tulevana lauantaina 17.2. on keskustelutilaisuus pt-kilpailujen uudistuksesta Helsingissä, Partioasemalla. Kilpailutoiminnan kehittäminen on piirillemme ja jaostollemme tärkeää, minkä vuoksi jaostostamme lähtee tilaisuuteen runsas osallistujamäärä. 

Tilaisuuteen liittyen julkaistiin viime viikolla kaksi dokumenttia, jotka kannattaa käydä lukemassa. Sääntöluonnosta voi ja kannattaakin kommentoida. Emme ole kaikista uudistuksista täysin samaa mieltä asiaa pohtineen työryhmän kanssa, joten lähdemme Helsinkiin puolustamaan omia mielipiteitämme. 

Raporttia reissusta luvassa myöhemmin!

 
Ja onhan jaostosta lähdössä myös hieno kuuden hengen poppoo Ukko2018 talvi-SM-kisoihin Vantaalle maaliskuun alussa! Edustusta on peräti neljässä eri vartiossa!